22.10.2024 klo 18:30 - 19:30

Kynttiläjooga

Sisufitness

Valoa ja tunnelmaa pimeyteen

Tervetuloa tunnelmalliseen, koko kehoa lämmittävään vinyasa flow- joogaan 🔥
Pimeässä, kynttilöiden loisteessa tehtävä harjoitus on täysin erilainen kokemus, sillä emme voi kokonaan nojautua pelkän näköaistin varaan. Harjoituksen olennainen osa onkin oman kehon kuuntelu ja keskittyminen itseensä🩶

Tunnilla pääasiassa on jokaisen omannäköinen ja tuntuinen, elävä ja luova liike. Tällä tunnilla kiinnitämme vähemmän huomiota kehon linjaukseen ja tekniikkaan, ja enemmän kokemukseen sekä läsnäoloon.

Tunti sopii aloittelijoille, jotka hallitsevat perus asanat sekä kokeneille joogeille, sillä tunnilla on vähemmän ohjausta, kuin normaalisti.
Voit tulla tunnille mukaan koska tahansa – ei sitovia kuukausi- tai kurssimaksuja 🙂

Kartalla

Tapahtuman tiedot

Saliin kulku Sisufitnesin pääovesta. Ovi aukeaa 15 min ennen tunnin alkua, saavuthan ajoissa paikalle! Ryhmäsali sijaitsee aivan käytävän perällä. Maksu mobilepay / kortti / käteinen / Epassi / Smartum ennen tunnin alkua suoraan opettajalle.

Uusille oppilaille ensimmäinen tunti -50%!
Jos sinulla on sarjakortti, esitä se opelle ennen tunnin alkua.

Tunnille tulee ilmoittautua etukäteen nettisivujen ajanvarausjärjestelmän kautta (Vello). Ilmoittautumiset ovat sitovia, joten varaathan tunnin vain, jos oikeasti pääset paikalle 🙂

Mahdolliset peruutukset viimeistään 6 h ennen tunnin alkua. Peruutuksen voit tehdä suoraan ajanvarausjärjestelmästä tai laittamalla opelle viestiä numeroon: 040 5582805. Lue nettisivuilta peruutusehdot.

Paikan päältä sekä Vellosta voit ostaa sarjakortteja joogaan: 10 x 60 min (hinta 140 €) ja 5 x 60 min (hinta 75 €).

Tapahtuman hinta

16 €

Tapahtuman järjestäjä

Asana-asema

Lisätiedot

Tapahtuman verkkosivu
Etusivu